Munkaügyek

Munkaügyek

Bénázás, mutyizás, korrupció, panama, munkaundor. Mindaz, amit nem várnánk egy Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőségől, és ami miatt mégis nagyon vicces ez a sorozat.

Úgy tartja a mondás: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Az M1 legújabb IrReality-sorozatának szereplőire, a munkaügyi hivatal dolgozóira ez a mondás nem igaz: ők hibát hibára halmoznak, hiába kerülik a munkát nagy ívben. Professzionalizmus, kompetencia, szorgalom, hatékonyság, kollegialitás – ezek azok az értékek, amelyek hivatalnokaink számára örökké elérhetetlenek maradnak. Többek között megérthetjük, miért húzódik egy tizenöt napos ügyintézési határidő öt éves elévüléssé.

KAP, Hadházi László és Litkai Gergely 2010 tavaszán kezdték írni a A Munkaügyek című szituációs komédia-sorozatot. 2010 nyarán nyolc epizódot forgattak le, majd 2011 tavaszán további 24 rész készült el. KAP a 32 részből 22 részt jegyez. A sorozatot 2012 márciusában tűzte műsorára a Magyar Televízió, vasárnap esténként 21 órától két darab, egyenként 25 perces epizód vetítésével.

Comments are closed.

KAP a Youtube-on

Fellépések, jegyvásárlás

Random KAPtár-videóProtected with SiteGuarding.com Antivirus