Munkaügyek

Munkaügyek

Bénázás, mutyizás, korrupció, panama, munkaundor. Mindaz, amit nem várnánk egy Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőségől, és ami miatt mégis nagyon vicces ez a sorozat.

Úgy tartja a mondás: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Az M1 legújabb IrReality-sorozatának szereplőire, a munkaügyi hivatal dolgozóira ez a mondás nem igaz: ők hibát hibára halmoznak, hiába kerülik a munkát nagy ívben. Professzionalizmus, kompetencia, szorgalom, hatékonyság, kollegialitás – ezek azok az értékek, amelyek hivatalnokaink számára örökké elérhetetlenek maradnak. Többek között megérthetjük, miért húzódik egy tizenöt napos ügyintézési határidő öt éves elévüléssé.

KAP, Hadházi László és Litkai Gergely 2010 tavaszán kezdték írni a A Munkaügyek című szituációs komédia-sorozatot. 2010 nyarán nyolc epizódot forgattak le, majd 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban újabb 24-24 rész következett. A következő, negyedik évad 24 részét 2014 nyarán forgatják, és ősztől lesz látható. A sorozatot 2012 márciusában tűzte műsorára a Magyar Televízió, csütörtök esténként egy darab 25 perces epizód vetítésével.

KAP a Youtube-on

Fellépések, jegyvásárlás

Random KAPtár-videóProtected with SiteGuarding.com Antivirus